Herstraten Oranjestraat IJmuiden

Herstraten Oranjestraat IJmuiden

Aangeleverd

Op 5 juni start de Bie Buitenwerk in opdracht van gemeente Velsen met het uitvoeren van werkzaamheden in de Oranjestraat in IJmuiden. Het wegdek is verzakt en wordt opnieuw bestraat. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 4 augustus en vinden elke werkdag plaats van 06.30 – 16.30 uur.

Bereikbaarheid
Het wegdek is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten. Deelnemers van het verkeer worden om de werkzaamheden heen geleid. De bushalte Oranjestraat / Kanaalstraat komt tijdelijk te vervallen. De bus rijdt deze periode over de Ericssonstraat.

De werkzaamheden worden met zorg uitgevoerd. Toch is enige overlast niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Direct omwonenden worden deze periode geïnformeerd per brief. Meer informatie over het herstraten van de Oranjestraat in IJmuiden is te vinden op www.velsen.nl.