Maak kennis met bridgen

Maak kennis met bridgen

Aangeleverd

Op zaterdag 3 juni staat de zaal van Velserhooft open voor een kennismaking met bridgen. Starten met bridge is uitdagend en gezellig.  Maar bridgen moet je leren. Met een goede basis kan je al snel spelen. Bridgen is voor iedereen. Jong en oud, mannen en vrouwen. En je kan het overal doen. Thuis, op internet of bij een club. Dan ontmoet je andere mensen, praat met elkaar en ontstaan er nieuwe vriendschappen. Bridge is een sociale sport, dat altijd blijft boeien.

Voor een eerste kennismaking met de bridgesport organiseren 6 Velsense bridgeclubs een inloopmiddag. Aan de hand van Kwikbridge kan je al een aantal basisspelregels leren en het spel spelen. Heb je vroeger al eens gebridged en wil je dat weer oppakken? Kom dan ook langs en test je kennis.

De aanwezige bridgeclubs geven u graag informatie over bridgelessen en over hun verenigingen.

De inloopmiddag is op zaterdag 3 juni van 13.00 – 16.00 uur in de recreatiezaal van Velserhooft aan de Wulverderlaan te Santpoort-Noord. Vrij toegankelijk.

Wilt u nadere informatie? Bel dan met Marianne Vos, 06 81324714 of bezoek de website www.bridgehuisvelsen.nl.