Vanavond geen Helden van Velsen

Vanavond geen Helden van Velsen
©RTV Seaport

Netty Struijs

Wegens omstandigheden is er vanavond geen uitzending van het live radioprogramma Helden van Velsen. Dit programma, waarin een Held van Velsen te gast is, wordt wekelijks op dinsdag tussen 18 en 19 uur uitgezonden.

Volgende week dinsdag 30 mei zijn de presentatoren Steef Hammers en Netty Struijs om 18 uur weer present in de radiostudio. Oud-wethouder Karel Ockeloen is als gast aanwezig en zal ingaan op de vragen van de presentatoren afgewisseld door muziek en verzoeknummers. Verder wordt aandacht besteed aan de actualiteiten, nieuws uit de wijken en politieke onderwerpen die in de gemeente spelen.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.