Kijk live mee met herdenking Westerveld via socials RTV Seaport

Kijk live mee met herdenking Westerveld via socials RTV Seaport
2022 © RTV Seaport / Dennis Gouda

Op 4 mei 2023 worden op verschillende locaties in Velsen oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Maar ook de slachtoffers van oorlogssituaties en vredesoperaties waaraan Nederland meedeed na de Tweede Wereldoorlog. RTV Seaport is vanavond aanwezig bij de dodenherdenking op Begraafplaats Westerveld en zal deze livestreamen op het Facebook en Youtube kanaal. Kijk vanaf 19.45 uur live mee.

Gedurende de dag zijn er in Velsen verschillende herdenkingsmomenten. Vanavond leidt een stille tocht vanaf Plein 1945 naar Begraafplaats Westerveld, waar allereerst kranslegging gedaan wordt bij de eregraven van gevallenen. Rond 19.45 uur arriveert de tocht bij het oorlogsmonument, waar burgemeester Dales een toespraak houdt en een kranslegging wordt gedaan.

Vanavond is RTV Seaport aanwezig bij de herdenking in Driehuis. Bent u niet in staat om aanwezig te zijn bij de herdenking op begraafplaats Westerveld, maar zou u wel graag de herdenking willen bekijken? U kunt vanaf 19.45 uur meekijken via een livestream van RTV Seaport op Facebook of YouTube