Leen Prins te gast in Helden van Velsen

Leen Prins te gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Door Ruud Porck

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is op dinsdagavond 25 april 2023 van 18 tot 19 uur Leen Prins te gast in de studio van RTV Seaport. Prins zal bij deze uitzending van Helden van Velsen ingaan op de vragen van de presentatoren Netty Struijs en Ruud Porck.

Leen Prins geboren en getogen in IJmuiden. Hij zat op de lagere school bij de Prof. Gunningschool, de Vissering scholengemeenschap en PA Haarlem. Sport heeft zowel passief als actief een rol gespeeld in zijn leven, hij is Telstar supporter en al 25 jaar voetbalscheidsrechter. 

Prins heeft 45 jaar in het onderwijs gewerkt, met name in het beroepsonderwijs in Schoonhoven. Daar heeft hij altijd de verbinding gezocht met het bedrijfsleven, via een enorme businessclub rondom die school met meer dan 100 bedrijven en instellingen. Op het moment is Prins betrokken bij Telstar als bestuurslid Stichting Stadionontwikkeling en secretaris van de jeugdcommissie betaald voetbal Telstar. Verder is hij landelijk actief als voorzitter van het platform Bouwen, Wonen en Interieur, bestuurslid van de Federatie Techniek en Vakmanschap en adviseur van Sterk Techniek Onderwijs.

Daarnaast wordt er om half zeven wordt gebeld met de Oranjevereniging Driehuis over de geplande activiteiten met Koningsdag.

Volg dinsdagavond 25 april Helden van Velsen tussen 18 uur en 19 uur via de Ether (107,8 FM) of kijk mee via de webcam op TV op Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490.