Luister terug: Helden van Velsen met Saskia van Anrooij

Luister terug: Helden van Velsen met Saskia van Anrooij

Door Netty Struijs

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen op dinsdag 17 april was Saskia van Anrooij te gast in de studio van RTV Seaport. Luister het interview hier terug

Saskia heeft als coach van de WeightWatchers vele regiobewoners begeleid met het behalen van een gezond gewicht. Helaas is na vijftig jaar WeightWatchers in maart 2023 gestopt met de dieetclubs in Nederland. Alleen in een app kunnen mensen nog terecht, maar dat is zonder de persoonlijke begeleiding waar het bedrijf ooit groot mee werd.

Tijdens de uitzending spreekt presentator Netty Struijs met Saskia over haar ervaringen als coach bij WeightWatchers en uiteraard willen we alles weten over vitamines, koolhydraten, vetten en horen we graag lifestyletips. Ook wordt gebeld met Jeroen Besseling, welzijnswerker beweging van de Stichting Welzijn, over de activiteiten in het kader van Velsen Actief & Gezellig.

Luister de uitzending hier terug: