Amsterdamseweg maandagavond en nacht afgesloten

Amsterdamseweg maandagavond en nacht afgesloten

Aangeleverd

De provincie Noord-Holland voert kleinschalig onderhoud uit op twee plaatsen van de Amsterdamseweg (N202) in Velsen-Zuid. Om een beschermlaag aan te brengen op het bestaande asfalt is de weg tussen de afslag Heuvelweg (SnowWorld) en het Zijkanaal C afgesloten van maandag 17 april vanaf 20.00 uur tot dinsdag 18 april 5.00 uur. Het autoverkeer wordt in de avond en nacht omgeleid, houd rekening met extra reistijd.

Omleiding
Het autoverkeer wordt omgeleid via de Rijksweg A9, A5 en via de S102 (Westpoortweg). Deze omleiding staat met gele borden aangegeven. De lijnbus maakt in de avond gebruik van de Heuvelweg en de Spaarndammerweg om langs het eerste werkvak te rijden. De bedrijven in recreatiegebied Spaarnwoude, Oosterbroek en Buitenhuizen blijven bereikbaar via de aansluiting van de N202 op de Heuvelweg. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden. Houd rekening met extra reistijd van 10 tot 15 minuten. 

Werkzaamheden
In oktober 2022 heeft gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans in opdracht van de provincie al op een groot deel van de Amsterdamseweg (N202) onderhoud uitgevoerd. Het was toen niet mogelijk om op de laatste twee locaties een beschermlaag aan te brengen op het bestaande asfalt. Door het aanbrengen van deze beschermlaag gaat de weg langer mee en kan groot onderhoud worden uitgesteld.

Meer informatie Met vragen kunnen weggebruikers en omwonende contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden in de regio? Kijk op www.noord-holland.nl/ZuidkennemerlandIJmond of volg de regionale Facebookpagina (@ZuidKennemerlandIJmond).