Dit weekend: Dansen door de tijd met Soli

Dit weekend: Dansen door de tijd met Soli

Aangeleverd

Op zaterdag 15 en zondag 16 april vinden de voorjaarsconcerten van muziekvereniging Soli plaats. Het thema is “dansen door de tijd” en dat geeft wel aan dat het moeilijk is om op de stoel te blijven zitten. Van wals tot rock & roll tot tango, u mag van onze orkesten alles verwachten.

Het concert op zaterdag begint om 20.00. De zaal is open vanaf 19.30 uur. HetStil Orkest doet de aftrap en daarna zullen het Klein Orkest, het Slagwerk, de Funband en de Big Band optreden.

Op zondag begint het concert om 14.00 met het Opleidingsorkest en Oud Goud, en na de pauze treedt het Harmonieorkest op. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Het Twirlteam zal naast een eigen dans ook met de orkesten optreden.

De concerten worden in ons eigen muziekcentrum gegeven. Kerkpad 83, aan de zuidkant van NS-station Driehuis.
Kaarten zijn verkrijgbaar op winkel.soli.nl/voorjaarsconcert