Gratis proefles Beweegdiploma voor kleuters

Gratis proefles Beweegdiploma voor kleuters

Op woensdag 5 april van 16.00 – 16.45 organiseert atletiekvereniging Suomi een gratis proefles nijntje Beweegdiploma voor kinderen van 4 en 5 jaar. 

Het nijntje Beweegdiploma is een serie van beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde sociale ontwikkeling. Na het doorlopen van 20 trainingen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma tijdens het feestelijke beweegfeest.

In de lessen kunnen de kleuters naar hartelust rennen, balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om later met nog meer plezier te bewegen en te sporten.  

Aanmelden voor de proefles kan tot en met 3 april 2023. Stuur een mail naar info@avsuomi.nl onder vermelding van naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer

Meer weten? Neem gerust contact op via info@avsuomi.nl. Of kijk op www.avsuomi.nl voor meer informatie.