Luister terug: Nelie Groen te gast bij Helden van Velsen

Luister terug: Nelie Groen te gast bij Helden van Velsen

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen op 21 maart was Nelie Groen te gast in de studio van RTV Seaport.

Nelie Groen is sinds 1 maart directeur onderwijs bij het ROCvA. Nelie is vooral bekend geworden van haar directeurschap van 2012 t/m 2020 van het beroepsonderwijs (Technisch, Maritiem en Tender College in Velsen). Daarnaast heeft Nelie zich ingezet tot de dag van vandaag voor ICT en Techniek op de mavo’s en havo’s

Afgelopen zaterdag was er een groot artikel in de IJmuider Courant verschenen over het tekort aan technisch personeel waardoor bijvoorbeeld de energietransitie in Nederland ver achter blijft bij de ons omringende landen. Nelie is bij deze zeer informatieve uitzending van Helden van Velsen ingaan op de vragen van de presentatoren Martijn Mewe en Ruud Porck.

Dus heeft u de uitzending gemist luister dan terug!

https://soundcloud.com/rtvseaport/hvv-nelie-groen-21-03-2023