Gratis fittest in Velsen

Gratis fittest in Velsen
© Renata Jansen

Bent u benieuwd hoe fit u bent? Kom dan op 25 maart 2023 naar CareworX in Velsen-Zuid. SportSupport Kennemerland, Fysiotherapie CareworX en IJmed fysiotherapie organiseren gezamenlijk dan een fittest speciaal voor volwassenen en senioren die in beweging willen komen óf willen werken aan hun gezondheid.

Wat kunt u verwachten tijdens de fitheidstest?
De fittest bestaat uit verschillende onderdelen. Voorafgaand vult u een vragenlijst in, gevolgd door een aantal tests. Na de test heeft u een duidelijk beeld over uw metabolische leeftijd, lenigheid, conditie, coördinatie en kracht en ontvangt u passend advies van een fysiotherapeut. Daarnaast zal leefstijlcoach Tamara de Boer een advies geven over een gezonde leefstijl en de metingen op de weegschaal. Maar dat niet alleen. U komt ook meer te weten over al het beweegaanbod in Gemeente Velsen.

Aanmelden
De gratis fittest vindt op 25 maart van 9.00-13.00 uur plaats bij CareworX aan de Minister van Houtenlaan 123 A in Velsen-Zuid. U kunt zich inschrijven per tijdsvak (per uur). Een week voor de test krijgt u een precieze tijd toegestuurd.

Meld u nu aan: sportpasvelsen.nl/fittesten-velsen