Hoofd Verkiezingen te gast in Helden van Velsen

Hoofd Verkiezingen te gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond dinsdag 14 maart van 18 tot 19 uur Niels van Huijssteden te gast in de studio van RTV Seaport.

Aan de vooravond van de Verkiezingen van de leden van Provinciale Staten en leden van het algemeen bestuur van het Waterschap komt het hoofd verkiezingen van de gemeente Velsen Niels van Huijssteden naar de studio. Voordat een stemgerechtigde in het stemhokje staat om zijn of haar stem uit te brengen moet er veel geregeld worden. Niels komt daarover vertellen en vragen beantwoorden van de presentatoren Martijn Mewe en Netty Struijs.  

Rond half zeven wordt gebeld met boswachter Jowien van der Vegte van Natuurmonumenten. Zij gaat in op de vraag waarom op parkeerplaatsen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland door Natuurmonumenten per 1 april een parkeerbijdrage wordt ingevoerd en waarom leden wel gratis kunnen blijven parkeren met hun ledenpas.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.