Rotary viert 100 jarig bestaan met fietstocht voor goede doel

Rotary viert 100 jarig bestaan met fietstocht voor goede doel

Zaterdag 4 maart was het feest bij de Rotary clubs in Midden-Kennemerland. De Rotary clubs vierden hun 100 jarige bestaan met een historische fietsestafette. De estafette ging langs unieke en historische locaties. De zes Rotaryclubs in de regio sloegen de handen ineen om dit mogelijk te maken.

De fietstocht ging langs het ‘Kaasfort’ van de Stelling van Amsterdam in Assendelft en vervolgde daarna naar de eeuwenoude Engelmunduskerk in Oud-Velsen. De tocht werd feestelijk afgesloten bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Rotary clubs RC Heemskerk-Uitgeest, RC Beverwijk, RC IJmond, RC Velsen, RC Santpoort en RC Santpoort-Brederode werkten samen om de unieke fietstocht neer te zetten voor alle inwoners. Aan het einde van de dag werd de tussenstand van de opbrengst bekend gemaakt. Op zaterdagmiddag was er al acht duizend euro opgehaald was voor stichting Kind & Brandwond in Beverwijk.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de gehele fietstocht