Velsen-Noord centraal in radioprogramma Helden van Velsen

Velsen-Noord centraal in radioprogramma Helden van Velsen

Vanavond is verslaggever Thomas Jak van 18 tot 19 uur te gast in het live radioprogramma Helden van Velsen. Thomas werkt voor RTV Seaport en NH Nieuws en heeft sinds een aantal weken zijn vaste werkplek in Velsen-Noord. Van hieruit doet hij verslag van de gebeurtenissen en over het wel en wee van de inwoners.

Vanavond vertelt hij hoe deze baan is ontstaan en hoe zijn ervaringen zijn met de inwoners van Velsen-Noord en met de afgelopen gebeurtenissen. Uiteraard komt ook de raadpleging of het asielschip Silja Europa wel of niet langer mag blijven aan bod.

Helden van Velsen wordt vanavond gepresenteerd Netty Struijs. Rond half 7 wordt gebeld met een inwoner van Velsen-Noord.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Etherop107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.