Luister terug: Helden van Velsen met Marian Langeveld, coördinator Sociaal Wijkteams

Luister terug: Helden van Velsen met Marian Langeveld, coördinator Sociaal Wijkteams
©RTV Seaport

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen van dinsdag 21 februari was Marian Langeveld te gast in de studio van RTV Seaport. Zij is coördinator Sociaal Wijkteams Velsen en vertelde over verschillende activiteiten die worden georganiseerd en inlooppunten waar inwoners terecht kunnen.

Het boeiende verhaal van Marian Langeveld kwam ter ore bij deze uitzending van Helden van Velsen van haar werk in het sociaal domein. Drie plekken inmiddels in Velsen waar onze inwoners terecht kunnen met vragen over: geldzaken, werk, gezondheid, wonen, vrijetijdsbesteding en sociale contacten. Ook voor presentatoren Ruud en Martijn hartverwarmend nieuws!

Luister hier de uitzending van Helden van Velsen met Marian Langeveld terug