Filmtheater Velsen aangesloten bij Cineville

Filmtheater Velsen aangesloten bij Cineville

Vanaf deze week is Filmtheater Velsen toegankelijk met de Cineville pas. De Cineville pas is een lidmaatschap waarmee leden voor €22,50 per maand (en €18,50 voor iedereen onder de 30 jaar) onbeperkt toegang krijgt tot alle reguliere filmvoorstellingen van filmtheaters door het hele land.

Met een Cineville pas geniet je onbeperkt van film bij meer dan 55 filmtheaters die ook bij Cineville zijn aangesloten. Je kunt als Cineville lid dus niet alleen in Velsen naar de film, maar naar filmtheaters en bioscopen in het hele land. Je krijgt daarnaast toegang tot of korting op geselecteerde filmfestivals.

Filmprogrammeur Hugo Emmerzael reageert erg enthousiast: “We zijn trots dat vanaf heden de Cineville-kaart ook geldig is in Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen. We willen als bioscoop iedereen in de regio welkom heten en hopen zo dat voor nog meer mensen in de omgeving de drempel lager wordt om de mooiste films op het grote doek te zien. Qua programmering blijven we ons inzetten voor een brede, frisse en diverse programmering met grote hitfilms, geliefde publieksfavorieten en kleinere parels die u eigenlijk niet gemist wil hebben. We hopen dat bezoekers met een Cineville-kaart zich soms aan een avontuur wagen en verrast worden door films die ze zonder Cineville misschien helemaal niet op hun radar hadden staan.” 

Het programma van de Filmtheater Velsen vind je via stadsschouwburgvelsen.nl/programma?tags=film
Meer informatie over Cineville: cineville.nl/pas