Vier Valentijnsdag met RTV Seaport

Vier Valentijnsdag met RTV Seaport

Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Het is een festival van de romantische liefde. Vrijgezel of niet, je kunt er niet omheen op Valentijnsdag want dan gaat het allemaal over liefde, weliswaar moet je elke dag liefde tonen aan je geliefde, maar op 14 februari staat de avond extra in het teken van de liefde bij RTV Seaport. Luister vanaf 19 uur mee via 107,8 FM.

Van 19 tot 20 uur zal Richard van Dorp voor de oudere luisteraars in een speciale Valentijn Flashback Party de mooiste love songs uit de jaren 60, 70 en 80 draaien. Want voor liefde en romantiek ben je nooit te oud.

Van 20 tot 21 uur worden de mooiste gedichten voorgelezen in het gedichtenprogramma Candlelight. De zoetgevooisde Mark Metselaar neemt je mee op een romantische reis met gedichten en luistermuziek om bij weg te zwijmelen.

Om 21 uur zal Ronald Gebhardt de luisteraars een uur lang meenemen naar het land van de liefde: Frankrijk. Hij zal de luisteraars gaan verwennen met de allermooiste Franse love songs.

Om 22 uur is het tijd voor Chris Schrijver die in zijn programma de beste love songs uit de afgelopen 30 jaar zal gaan draaien.

Na romantiek komt erotiek. Voor deze gelegenheid maakte Richard van Dorp een lijst met liedjes die hier perfect voor is. Want tussen 23 en 00 uur hoor je op RTV Seaport nonstop alle glijers en rammers die erin horen van Katy Perry tot Merol en van Mouse T tot Ӓngie.