Dicky Sintenie te gast bij Helden van Velsen

Dicky Sintenie te gast bij Helden van Velsen
©RTV Seaport

Vanavond om 18.00 uur is bij het radioprogramma Helden van Velsen Dicky Sintenie te gast. In het kader van het thema ‘betrouwbare overheid’ zal zij op haar geheel eigen wijze aangeven wat er op dit moment aan schort. Luister mee via de 107,8 FM of via de webcam op TV via Ziggo kanaal 37 en KPN 1490. 

Deze 85 jarige Santpoortse baseert haar mening mede op haar zeer lange politieke ervaring. Zo zat zij 12 jaar in de gemeenteraad van Velsen en is zij al haar hele leven lang lid van het CDA. Het belooft een zeer enerverende uitzending te worden waarbij de 2 presentatoren Ruud Porck en Steef Hammerstein haar zullen bevragen. Ook zal er gebeld worden met City marketeer Friso Huizinga om van hem te horen waarom wij niet de lelijkste stad van Nederland zijn geworden.