Opening beweegroute Velsen

Opening beweegroute Velsen
Foto: Pixabay

Bericht door Jutter/Hofgeest

Op zaterdag 21 januari organiseren Careworx, IJmed en gemeente Velsen samen met QR-FIT de opening van de nieuwe beweegroute in Velsen. Die ochtend kunnen inwoners samen met een QR-FIT coach de route lopen. De start is om 10.00 uur bij zwembad De Heerenduinen en deelname is gratis. Wethouder Marianne Steijn zal de beweegroute openen.

Bewegen voor alle leeftijden
Door Velsen staan paaltjes met QR-codes. Deze paaltjes vormen samen een beweegroute van 3 of 6 kilometer die te vinden is in de gratis QR-FIT app. Door een code op een van de palen te scannen verschijnt er een oefening die iedereen op zijn eigen niveau kan uitvoeren. Er zijn drie fitheidsniveaus waardoor de beweegroute geschikt is voor alle leeftijden. De oefeningen wisselen elke 24 uur, dus er is genoeg afwisseling. De QR-FIT app is te downloaden via https://qr-fit.nl/download-de-app.

Foto: Pixabay