Gezond in Sluis 751

Gezond in Sluis 751

Vanaf 16 januari t/m 9 februari van is het een maand lang tijd voor ”Gezond in sluis 751″ in Sluis 751, op de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden. Dit is een leuk afwisselend project vol activiteiten en gezelligheid waarbij en vitaliteit centraal staat. 

In dit kader worden lekkere, leuke, interessante activiteiten georganiseerd door Welzijn Velsen, Sociaal Wijkteam, Reakt, de Herstelacademie, BuitenGewoon en Horeca Sluis 751. Ook is er volop lekkere voeding en gezonde drankjes, dit wordt verzorgd door de Horeca Sluis 751. 

Iedereen is welkom om mee te doen, er is een programma in de weken van 16 januari t/m 9 februari van maandag t/m donderdag van 10 tot 14.30uur. De ochtend begint met een afwisselend activiteitenprogramma waar elke dag iets anders te doen is zoals wandelingen, het spelen van mindgames, gymnastiek en andere leuke, lichte sporten. 
 
Na een uitgebreide en gezonde lunch, die slechts vier euro kost, volgt er een dynamisch middagprogramma dat begint om 13 uur. Uiteraard kunt u ook tussendoor even naar huis gaan of alleen in de ochtend of middag meedoen. 
 
Ook het middagprogramma is afwisselend met op maandagen de after-lunch wandeling “Loop je mee”. Op de dinsdagen leert u op een leuke manier van alles over gezondheid, voeding en lifestyle. Donderdag gaan we samen bewegen en krijgt u les van in Tai-Chi, Kickboksen en een korte cursus mindful beweging.  
 
Deelname is gratis, alleen voor de lunch word een bijdrage gevraagd van vier euro. Meer informatie? Mail naar contact@swtvelsen.nl