Vrolijke Velsense Vrouwen

Vrolijke Velsense Vrouwen

Vrouwen van 35 tot 65 jaar worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Vrolijke Velsense Vrouwen; een nieuw initiatief voor vrouwen die graag activiteiten willen ondernemen met andere vrouwen. Stichting Welzijn organiseert één keer per maand bijeenkomsten om vrouwen te helpen meer contacten te leggen. Regelmatig spreekt de organisatie namelijk vrouwen die zich eenzaam voelen, bijvoorbeeld na het uitvliegen van de kinderen. Vrolijke Velsen Vrouwen is er voor alle dames tussen 35 en 65 jaar die een grotere vriendenkring kunnen gebruiken.

Eén keer per maand komen de Vrolijke Velsense Vrouwen samen op de derde maandagmiddag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur om met elkaar kennis te maken en om afspraken te maken om samen leuke activiteiten te doen, zoals: samen naar de markt, spelletjes doen, bij elkaar op de koffie, iets creatiefs doen, een winterse wandeling of naar de film in de bioscoop.

Deelname aan de maandelijkse bijeenkomsten is gratis onder het genot van koffie en thee, kosten voor activiteiten zijn voor eigen rekening. Vindt u het ook leuk om uw vriendinnenkring uit te breiden? Schuif dan maandag 16 januari om 13.30 uur gezellig aan in Sluis 751 op de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden. Meer weten? deruyter@welzijnvelsen.nl