HVC rijdt kerstbomenroute door Velsen

HVC rijdt kerstbomenroute door Velsen


Eerder deze week werden er al veel kerstbomen ingeleverd bij de HVC. Op zaterdag 14 januari rijdt de HVC nog een extra route door alle dorpskernen om de laatste kerstbomen op te halen.

Op velsen.nl/route-kerstbomeninzameling-0 kunt u zien om welke verzamelplaatsen het gaat en aan welke straten u de kerstbomen kunt neerzetten. Vanaf vrijdagavond 13 januari 20.00 uur en voor zaterdagochtend 14 januari 8.00 uur kunt u de boom buiten zetten op de verzamelplaatsen.

HVC zorgt er dan voor dat de ingezamelde bomen op een verantwoorde manier worden verwerkt. De takken en naalden worden verwerkt tot compost. De stam wordt versnipperd en in de bio-energiecentrale wordt er groene elektriciteit en warmte van gemaakt.

Wilt u uw kerstboom na zaterdag 14 januari inleveren? Dan kunt u de boom brengen naar afvalbrengstation Velsen (Amsterdamseweg 10, Velsen-Zuid)

Bekijk de volledige route hier