Kerstbomen inzameling wederom groot succes

Kerstbomen inzameling wederom groot succes

Op woensdag 11 januari vond de kerstboominzameling plaats in Velsen. Er waren acht verzamelpunten verspreid over de dorpskernen in de gemeente. Kids spanden zich, met de nodige hulp van ouders, in om zo veel mogelijk bomen in te leveren en daarmee wat te verdienen. Bestelbusjes en aanhangers werden volgeladen, zelfs werden de kerstbomen op daken van auto’s vervoerd.

Per ingeleverde kerstboom, ontvingen kinderen 50 cent per boom. Daarnaast ontvingen ze ook een lot waarmee prijzen te winnen zijn. Er worden 50 prijzen van 10 euro uitgedeeld en eenmalig de hoofdprijs van 500 euro.  De prijzen kunnen ingezet worden voor een uitje voor de klas, of een goed doel. De uitslag van de trekking staat donderdag 19 januari 2023 vanaf 16.00 uur op de website van de gemeente.

Bekijk hier de beelden, vastgelegd door videogroep De Dwarsligger.