Loop je mee? Nieuwe wandeltocht van start in IJmuiden

Loop je mee? Nieuwe wandeltocht van start in IJmuiden

Vanaf maandag 12 december organiseert Stichting Welzijn wekelijks een wandeltocht. Deze start elke maandag om 13.00 uur vanuit Sluis 751 (Lange nieuwstraat 751) ongeveer anderhalf uur door de omgeving. Deze tocht heet Loop je mee?”  en is een gezellige, laagdrempelige wandeling voor iedereen.

Geïnteresseerden kunnen naar De Sluis komen om 13.00 uur. Na de wandeling is er gratis koffie en gezelligheid aldaar. Eens in de zoveel tijd hebben zijn er ook speciale thema wandelingen. Dan gaat de groep bijvoorbeeld een tentoonstelling bezoeken of er komt een speciale gast om iets te vertellen over de cultuur en historie van IJmuiden.

Voor mensen die slechter ter been zijn, is er ook een mogelijkheid om thuis opgehaald te worden.

Lijkt het u leuk kom naar Sluis 751 of Stuur dan een mail naar besseling@welzijnvelsen.nl of bel naar 06-59960170 als we u op moeten halen.