Hoe wordt een doorfietsroute nog aantrekkelijker?

Hoe wordt een doorfietsroute nog aantrekkelijker?

Gemeente Heemskerk, Beverwijk en Velsen werken aan doorfietsroutes in de IJmond. Dit zijn brede, verkeersveilige fietspaden waar fietsers comfortabel kunnen fietsen. Op een doorfietsroute krijgen fietsers vaak voorrang op ander verkeer waardoor ze lekker door kunnen fietsen! De gemeente Velsen wil deze doorfietsroutes nóg aantrekkelijker maken met extra hulpmiddelen, en vraagt inwoners daarvoor om hun mening middels een enquette.

De gemeente deelt een enquête waarbij inwoners kunnen aangeven welke hulpmiddelen het beste zouden helpen. Denk bijvoorbeeld aan een watertappunt, een toilet langs de route of een afdakje om te schuilen bij regen. De enquête is in te vullen tot 12 december in via deze link.