Loop je mee? De laagdrempelige wandeltocht in Velsen-Noord

Loop je mee? De laagdrempelige wandeltocht in Velsen-Noord

Stichting Welzijn organiseert elke donderdag een wandeltocht vanuit Wijkcentrum De Stek in Velsen-Noord. Het is een wandeling van ongeveer anderhalf uur door de omgeving. Deze tocht heet Loop je mee?”  en is een gezellige, laagdrempelige wandeling voor iedereen.

Mensen die het leuk lijkt, kunnen naar De Stek komen om 10.30 of naar De schulpen om 10.35. Na de wandeling is er koffie en gezelligheid (niet inbegrepen). Eens in de zoveel tijd zijn er ook speciale thema wandelingen. De groep gaat dan bijvoorbeeld een tentoonstelling bezoeken of er komt een speciale gast om iets te vertellen over de cultuur en historie van de omgeving.

Voor mensen die slechter ter been zijn, is het ook mogelijk om thuis opgehaald te worden.

Lijkt het u leuk? Kom dan naar de Stek of De Schulpen, stuur een mail naar besseling@welzijnvelsen.nl of bel naar 06-59960170 als u opgehaald wil worden.