Luister terug: Stadsschouwburg onder de loep

Luister terug: Stadsschouwburg onder de loep
© RTV Seaport - Ton van Steijn

Vanavond 17 november behandelt de gemeenteraad tijdens een raadsessie het voorstel van het college voor een toekomstbestendige Schouwburg. Dit betekent kiezen voor een verbouwing en uitbreiding van de Stadsschouwburg Velsen tot een breed cultureel centrum. Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen was wethouder Sander Smeets te gast in de studio van RTV Seaport om het onderwerp toe te lichten.

Smeets, verantwoordelijk voor de portefeuille Cultuur, ging samen met presentatoren Steef Hammerstein en Martijn Mewe in gesprek over het onderwerp. Verder werden gebruikers en direct betrokkenen van de Stadsschouwburg telefonisch om reacties gevraagd.

Luister hier de gehele uitzending over de Stadsschouwburg terug

Helden van Velsen is elke dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.