Stadsschouwburg onder vergrootglas

Stadsschouwburg onder vergrootglas
©RTV Seaport

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 18 tot 19 uur wethouder Sander Smeets te gast in de studio van RTV Seaport.

Donderdagavond 17 november behandelt de gemeenteraad namelijk tijdens een raadsessie het voorstel van het college voor een toekomstbestendige Schouwburg. Dit betekent kiezen voor een verbouwing en uitbreiding van de Stadsschouwburg Velsen tot een breed cultureel centrum.

Smeets, verantwoordelijk voor de portefeuille Cultuur, zal vanavond ingaan  op de vragen van de presentatoren Steef Hammerstein en Martijn Mewe.  

Tijdens de uitzending worden gebruikers en direct betrokkenen van de Stadsschouwburg telefonisch om reacties gevraagd. Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 3n KPN 1490.