Oprichter Facebook pagina Positief Velsen-Noord te gast in ‘Helden van Velsen’

Oprichter Facebook pagina Positief Velsen-Noord te gast in ‘Helden van Velsen’
©RTV Seaport

Jeanette van der Wel is dinsdagavond van 18 tot 19 uur te gast in het live radioprogramma ‘Helden van Velsen’. Zij nam het initiatief voor de oprichting van de Facebook pagina ‘Positief Velsen-Noord’.

Door de komst van het asielschip Silja Europa vond van der Wel dat er een FB pagina moest komen met positieve berichten.  ‘Om onderwerpen te bespreken die ons mooie dorp bezig houden. Niet alleen bespreken maar om met elkaar een oplossing te vinden door samenwerking, ideeën te delen en initiatieven te ontwikkelen’ aldus Jeanette.

In het nieuwe radioprogramma ‘Helden van Velsen’ wordt wekelijks een persoon uit de samenleving uitgenodigd die zich op een bijzonder manier verdienstelijk maakt of een bijzondere prestatie heeft verricht. Verder wordt aandacht besteed aan de actualiteiten, nieuws uit de wijken en politieke onderwerpen die in de gemeente spelen.

De presentatie is dinsdag in handen van Ruud Porck en Netty Struijs en te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.