Bekijk de Grote Velsen Quiz terug

Bekijk de Grote Velsen Quiz terug

Woensdag 2 november streden maar liefst 25 teams in het BUKO Stadion van Telstar om de wisselbeker, een Koop lokaal-pakket en natuurlijk de eeuwige roem. Bekijk de uitzending rondom de quiz hier terug.

Tijdens de quiz kwamen in diverse rondes gevarieerde vragen aan de orde over onderwerpen als actualiteit, sport, historie en kunst en cultuur. Maar ook logo’s en foto’s van markante Velsenaren passeren de revue. Kortom, voor elk wat wils!

De organisatie was net als vorig jaar in handen van Team Kaairidders, dat de laatste fysieke quiz in maart 2020 wist te winnen. Zij besloten vorig jaar de naam te wijzigen in Grote Velsen Quiz. De vragen gingen dus over alle kernen van de gemeente Velsen.

Het hele volgende weekend staat ook in het teken van de quiz. RTV Seaport herhaalt de uitzending op vrijdag 4 november en zaterdag 5 november van 20.00 tot 23.00 uur en zondag 6 november van 16.00 tot 19.00 uur.

De Grote Velsen quiz werd mede mogelijk gemaakt door Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl, Businessclub Telstar en RTV Seaport.