Luister morgen live mee tijdens Seaport Reünie

Luister morgen live mee tijdens Seaport Reünie
©RTV Seaport

Bij de lokale omroep RTV Seaport start zaterdag 29 oktober om 7 uur de live uitzendingen die in het teken staat van de Reünie van (oud)medewerkers. Via het televisie kanaal van RTV Seaport kan men van 11 tot 19 u meekijken naar de reünie in de studio en er wordt live videoverslag gedaan van 16 tot 18 uur verzorgd door John Luit en Sjoerd Dekker.

Van 7 tot 11 uur  wordt gestart met een aantal radioprogramma’s uit het archief van de voormalige Radio Plus en de Ros zoals koffietijd met Astrid Nijgh en Joost Verhoeven. Het live programma Couleur Lokaal over de begintijd van de ROS begint om 11 uur. Oud-presentatoren Leon Klein Schiphorst, Patricia Jimmink, Marja Schafstal en Mari van der Vlis gaan het hebben over de begintijd van de ROS en halen herinneringen op.

Om 12 uur start Elly van Amstel met de platenkast en om 13 uur is de beurt aan het voormalig programma van de Ros: Zolderpop Festival en Sportverslagen door Co Backer. Raimond Bos draait van 14 tot 15 uur tijdens de Hitbo(k)s en Bob Evers staat om 15 uur achter de knoppen voor de presentatie van Velsen Vandaag/Knooppunt Velsen.

Dan is het om 16 uur tijd voor Mark Moreels, die het beroemde zaterdagavond live presenteerde dat begin jaren 2000 werd uitgezonden. Aanstaande zaterdag staat Mark opnieuw achter de microfoon. De zangeres Danielle Kuilman komt optreden en Jos Dekker van het Sint Nicolaas Comité IJmuiden komt langs om te vertellen over de komende Sinterklaasacties. En natuurlijk mag Janny Twisk, met wie Mark jarenlang koffieradio presenteerde, niet ontbreken.

Jack Blok presentator van de voormalige programma de Weekendmix staat van 17 tot 18 uur achter de knoppen en Vincent Hendriks en Martijn van der Ven sluiten van 18 tot 19 uur de live uitzending af met het programma Hendriks & Van Der Ven. De hele dag is Richard van Dorp aanwezig voor de technische ondersteuning.

Via het televisie kanaal van RTV Seaport kan men van 11 tot 19 u meekijken naar de reünie in de studio en er wordt live videoverslag gedaan van 16 tot 18 uur verzorgd door John Luit en Sjoerd Dekker.

RTV Seaport is op de tv te volgen via: Ziggo kanaal 37; KPN 1490 en via de livestream op de website. Radio is ook te volgen via de Ether: 107,8 FM