Viering 90 jaar Naaldkerk met Naaldkoor en SOLI orkest

Viering 90 jaar Naaldkerk met Naaldkoor en SOLI orkest

Zondag 30 oktober a.s. kunt u een feestelijke én muzikale middag beleven in verband met de viering van 90 jaar Naaldkerk. Vanaf 13.30 uur kunt u in de kerk aan de Frans Netscherlaan te Santpoort-Noord genieten van een afwisselend programma door het Naaldkoor én het SOLI klein orkest.

Door het hele jaar vinden er al vieringen plaats. In het voorjaar, medio april, was er al een sfeervolle Mariatentoonstelling in Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand (OLVAB) gerealiseerd, waar veel belangstelling voor was. Op 15 mei volgde de Mariaviering waarbij vele Lourdesgangers aanwezig waren.

Op 18 september zat de kerk bomvol bij de feestelijke eredienst met onze bisschop Jan Hendriks als hoofdcelebrant. De feestmiddag was een groot succes met een verhalenbingo over de kerk, zangeres Anita Sanders, lunch én buurtborrel.

Met het concert sluit de Naaldkerk tot volle tevredenheid de viering van het 90-jarig bestaan van de Naaldkerk, oftewel OLVAB, af.

De toegang van het concert is gratis en na afloop is er een collecte.