Sinterklaasactie voor gezinnen met klein inkomen

Sinterklaasactie voor gezinnen met klein inkomen

In de maand november organiseert het Sociaal Wijkteam Velsen in samenwerking met Velison Wonen, Woningbedrijf Velsen, IJmond Werkt!, Citymarketing Velsen en Gemeente Velsen een Sinterklaasactie voor gezinnen met een klein inkomen. Voor deze actie wordt (tweedehands)speelgoed ingezameld, waarna de gezinnen speelgoed kunnen uitzoeken om Sinterklaas te kunnen vieren.

Speelgoedinzameling is van 1 tot 24 november 2022, op dinsdag  van 16.00 tot 20.00 uur en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in het kerkje aan de Helmstraat in IJmuiden.

Misschien bent of kent u een gezin die dit steuntje in de rug goed kan gebruiken? Aanmelden kan tot 14 november! Mail dan met contact@swtvelsen.nl of bel met 088 8876970. Het Sociaal team zal dan contact met u opnemen.

De Sinterklaasactie wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, zoals de Rotaryclub Velsen. Ook uw bijdrage (geld, nieuw speelgoed, anderszins) wordt van harte gewaardeerd. Namens de kinderen bij voorbaat hartelijk dank!

Bericht ingestuurd door Sociaal Wijkteam Velsen-Noord