Vrijwilligers Truus Groen en Gré Houtenbos te gast in ‘Helden van Velsen’.

Vrijwilligers Truus Groen en Gré Houtenbos te gast in ‘Helden van Velsen’.
©RTV Seaport

Truus Groen en Gré Houtenbos, al jaren vrijwilligers bij buurthuis de Brulboei, zijn dinsdag 18 oktober de Helden van Velsen in het gelijknamige live radioprogramma van RTV Seaport. Van 18 tot 19 uur halen zij herinneringen op en vertellen zij live op de radio anekdotes over het 65 jarige buurthuis de Brulboei in Oud-IJmuiden.

In dit nieuwe radioprogramma ‘Helden van Velsen’ wordt wekelijks een persoon uit de samenleving uitgenodigd die zich op een bijzonder manier verdienstelijk maakt of een bijzondere prestatie heeft verricht. Verder wordt aandacht besteed aan de actualiteiten, nieuws uit de wijken en politieke onderwerpen die in de gemeente spelen.

De presentatie is dinsdag in handen van Martijn Mewe en Netty Struijs en te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 3n KPN 1490.

Bericht door Netty Struijs, RTV Seaport