Zee- en Havenmuseum extra open in herfstvakantie

Zee- en Havenmuseum extra open in herfstvakantie
©aangeleverd

In de herfstvakantie van zaterdag 15 t/m zondag 23 oktober is het Zee- en Havenmuseum iedere middag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Alleen op maandag 17 oktober is het museum gesloten

(Groot)ouders met kinderen kunnen met een spannende speurtocht of een escapespel door het museum lopen of luister naar spannende scheepsverhalen in de audiotour. Naast de grote vaste collectie zijn er twee tijdelijke exposities ‘Op de sluizen van IJmuiden’ en ‘Rozen verwelken, Schepen vergaan’.

De herfstvakantie valt samen met de Week van de Industriecultuur waarvoor ook in het museum speciale kinderactiviteiten worden georganiseerd. Meer informatie hierover op de website van de industriecultuur. In het museum is heel veel over de industrieën in en rond Velsen te zien.

De museumkaart is geldig. Havenkade 55, IJmuiden. www.zeehavenmuseum.nl .

Bericht ingestuurd door IJmuider Zee- en Havenmuseum