Nieuw live radioprogramma ‘Helden van Velsen’

Nieuw live radioprogramma ‘Helden van Velsen’
©RTV Seaport

Bij de lokale omroep RTV Seaport start dinsdag 11 oktober wekelijks van 18 tot 19 uur een nieuw live radioprogramma ‘Helden van Velsen’. Het programma is een vervolg op het live radioprogramma dat voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart jl werd uitgezonden.

In dit programma gingen de presentatoren Martijn Mewe en Netty Struijs in gesprek met kandidaten die zich namens een politieke partij beschikbaar hadden gesteld voor de gemeenteraad. En omdat er in de samenleving veel wantrouwen richting openbaar bestuur bestaat werden zij gezien als helden van Velsen.

Ook voor het nieuwe radioprogramma ‘Helden van Velsen’ wordt wekelijks een persoon uit de samenleving uitgenodigd die zich op een bijzonder manier verdienstelijk maakt of een bijzondere prestatie heeft verricht. De presentatoren gaan met hem of haar live in gesprek over hun motivatie en ervaringen. De presentatie is afwisselend in handen van duo’s door Steef Hammerstein, Ruud Porck, Martijn Mewe en Netty Struijs.

Tijdens de eerste uitzending dinsdag 11 oktober zijn de vier presentatoren in de studio live aanwezig om zich voor te stellen en hun visie te geven over de inhoud van het wekelijkse programma. 

Verder wordt aandacht besteed aan de actualiteiten, nieuws uit de wijken en politieke onderwerpen die in de gemeente spelen en worden de gesprekken afgewisseld met het draaien van verzoeknummers.

Bericht door Netty Struijs