Pinkenweekend bij de Naaldkerk Santpoort

Pinkenweekend bij de Naaldkerk Santpoort
© aangeleverd

Op zaterdag 8 oktober wordt van 9.00 tot 14.00 uur rond de Naaldkerk in Santpoort de traditionele markt gehouden. Het pinkencomité van de Naaldkerk organiseert het pinkenweekend voor de 89ste keer. Om 9.00 uur zal de markt officieel geopend worden.

Rond de Naaldkerk worden deze zaterdag ongeveer twintig kramen neergezet met o.a. bloemen, boeken, fruit, kaasjes en spulletjes die vragen om een nieuwe eigenaar. Een gezellige dag voor kinderen, ouders, opa’s, oma’s en veel publiek die de markt tijdens het pinkenweekend kunnen komen bezoeken.

Er zijn nog een paar plekken voor de markt beschikbaar. Aanmelden voor een marktkraam voor deze dag kan nog via kraam@olvab.nl, of rechtstreeks aanmelden via mobiel Job Schoorl 06-10891029 óf Joke van Baekel mobiel 06-30548718.

In de Naaldkerk zullen weer diverse muzikale optredens plaats vinden, zoals van zanger/entertainer PAKO om 11.00 uur. Het Rad van Fortuin zal draaien om leuke prijsjes te winnen, er is een grote boekenmarkt en een loterij. Het vermelden waard: de hoofdprijs van deze loterij is een “Romantic hide away” arrangement voor twee personen op Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort.
Ook is er binnen koffie/thee met zelfgebakken taart en cake, soep en broodjes haring. De kinderen kunnen cup-cakes versieren

De goederenveiling start om 13.00 uur. Alle goederen die geveild worden zijn wederom gratis ter beschikking gesteld door de plaatselijke middenstanders en particulieren (Santpoort en Velserbroek).
De Naaldkerk is te vinden aan de Frans Netscherlaan 12, te Santpoort Noord.

Tevens kunnen op deze zaterdag belangstellenden van 10.00 tot 13.00 uur een bezoek brengen aan het Bijna Thuis Huis “De Heideberg”, Wulverderlaan 1, en informatie krijgen.

Zondag 9 oktober start de dag om 10.30 uur met een viering in de Naaldkerk m.m.v. het Naaldkoor. Om 13.00 uur zal de traditionele Bridge & Klaverjasdrive plaatsvinden. Opgeven voor deze Bridge en Klaverjasdrive kan bij: loesduineveld@hotmail.com, tel. 06-27072434.

De totale opbrengst van het pinkenweekend is geheel voor het onderhoud van de Naaldkerk, van de R.K. Parochie O.L.V. van Altijddurende Bijstand te Santpoort-Noord en Velserbroek. Zie voor alle informatie olvab.nl