Velser Jaarmarkt: Rondje om Engelmunduskerk Velsen-Zuid

Velser Jaarmarkt: Rondje om Engelmunduskerk Velsen-Zuid

Afgelopen zaterdag 24 september was er weer een jaarmarkt rond de kerk in Velsen-Zuid. Na verschillende beperkingen door de coronacrisis kwam er in 2021 weer een Jaarmarkt onder de naam “Rondje om de Engelmunduskerk”. Sindsdien wordt de traditie onder deze naam voortgezet.

Al vanaf 1967 wordt op de laatste zaterdag van september de traditionele Jaarmarkt Oud Velsen gehouden. Er was dit jaar weer van alles te doen op de gezellige jaarmarkt. Bezoekers konden snuffelen bij kerkkramen, en kramen met haring, worst, gebak, koffie, boeken en meer. Op het Kerkplein was er van alles te doen voor kinderen. Bovendien was ook de kerk zelf opengesteld.

Bekijk hier de beelden: https://www.youtube.com/watch?v=FdPOYlIzO_0