Droom mee over Santpoorts duingebied Duin en Kruidberg

Droom mee over Santpoorts duingebied Duin en Kruidberg
©RTV Seaport

Hoe ziet het duingebied Duin en Kruidberg in Santpoort er over 20 jaar uit? Natuurmonumenten maakt voor dit gebied in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland een nieuwe toekomstvisie en nodigt bezoekers uit om mee te denken.

Om ideeën van bezoekers hierover te horen organiseren de boswachters twee droomwandelingen. Loop en denk mee en vertel wat jouw dromen zijn voor Duin en Kruidberg! Wat vind je belangrijk? Op welke plekken ben je trots? Waar is verbetering nodig? Natuurlijk kunnen niet alle dromen waargemaakt worden, maar de opgehaalde ideeën vormen een mooie input voor het ontwikkelen van de toekomstvisie voor Duin en Kruidberg.

Meld je gratis aan via de website van Natuurmonumenten, uiterlijk 18 september. De wandeling vindt twee maal plaats: op donderdag 22 en zaterdag 24 september van 14 tot 16 uur.