Cultureel festival in Park Velserbeek

Cultureel festival in Park Velserbeek

Op 9, 10 en 11 september vond het culturele spektakel Summer Park Sessions plaats. Voor de tweede editie van het festival werd er groots uitgepakt in Park Velserbeek. Het feest begon vrijdagavond met veel water, maar dat mocht de pret niet drukken. Zaterdag en zondag liet de zon zich zien, en waren er talloze activiteiten voor jong en oud door de dag heen. Door het hele weekend stonden verschillende lokale artiesten op het podium.

Tijdens de tweede editie van Summer Park Sessions waren er maar liefst 40 culturele organisaties aanwezig. Zij waren aanwezig op de culturele markt en werden vertegenwoordigd op het podium Daar konden bezoekers genieten van koren, dansgroepen, orkesten, en musicalverenigingen.

Ook werden er workshops georganiseerd voor bezoekers die zelf ook kriebelende handjes kregen van het geheel. Nieuw dit jaar was daarnaast het kinderterrein waar er allerlei spelletjes te doen waren.

Avonden
De avonden werd er gedanst tijdens entertainment van Velsense professionals. Iedere avond werden de artiesten en liveband door andere artiesten ondersteund. Op vrijdag 9 september stond Fabiana Demmers op het podium, op zondag verzorgden de groep de Top van 15 van Velsen met klassieke hits. Zondag werd het festival afgesloten door niemand minder dan Velsenaar, kleinkunstenaar en cabaretier; Erik van Muiswinkel.