Oldtimers aan de voet van Ruïne van Brederode

Oldtimers aan de voet van Ruïne van Brederode

Afgelopen zaterdag waren talloze ronkende, tuffende en blazende machinewerken te zien op het land naast de Ruïne van Brederode. Op 10 september werd de vierde editie van de oldtimerdag van de Stichting Oldtimerdag Santpoort (SOS) gevierd.

Er was van alles te zien op het grote veld naast de Ruïne: oude stoommachines, klassieke motoren, en luxe oldtimer auto’s, tractoren, vrachtwagens. Liefhebbers konden hun ogen uitkijken en de wagens van dichtbij bekijken. Naast de talloze tentoongestelde machines waren er ook unieke demonstraties en lekkere versnaperingen. De Nederlandse rockband The Clarks zorgde voor muzikaal entertainment. Dankzij het stralende zonnetje, werd het een schitterende dag voor liefhebbers.