Steun de Naaldkerk Santpoort-Noord met oude boeken

Steun de Naaldkerk Santpoort-Noord met oude boeken
Foto door Frans Looij

In het kader van het pinkenweekend 2022 wordt op zaterdag 8 oktober van 09.00 tot 14.00 uur rond de Naaldkerk in Santpoort weer een pinken- markt gehouden. U kunt op donderdagavonden in september nog oude boeken doneren en de kerk steunen.

In de Naaldkerk Santpoort Noord zullen ook dit jaar weer boeken verkocht worden. Vrijwel iedereen heeft wel boeken in de boekenkast staan die eenmaal zijn gelezen en niet meer van hun plaats komen. Met deze boeken kunt u de Naaldkerk Santpoort Noord helpen. Het geld dat de verkoop van de boeken oplevert, wordt gebruikt voor het onderhoud van het kerkgebouw. Met het doneren van de boeken ruimt u de boekenkast lekker op. Gun uw boeken een tweede leven.

Een vriendelijk verzoek om de boeken aan te leveren op donderdagavond 15, 22 of 29 september tussen 19.00 uur en 20.00 uur bij de Naaldkerk bij de zijdeur van de kerk (bij de pastorie) aan de Frans Netscherlaan te Santpoort Noord.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de boeken te brengen bij de Naaldkerk dan kunt u contact opnemen met Joke van Baekel, mobiel 06-30548718.