Tweeling presenteert eigen prentenboek op Summer Park Sessions

Tweeling presenteert eigen prentenboek op Summer Park Sessions

De 22-jarige Haarlemse tweeling Annika en Myrthe de Weerd heeft de afgelopen maanden vanuit hun illustratiestudio Twinkelart hard gewerkt om hun eigen prentenboek te realiseren. Een droom die uitkomt! Het prentenboek is volgend weekend verkrijgbaar tijdens Park Sessions in Velserbeek.

Annika en Myrthe tekenen en schilderen al vanaf dat ze heel klein zijn. Beiden hebben een creatieve opleiding achter de rug en besloten vorig jaar samen een bedrijf te starten in illustraties op maat met daarbij een webshop. Een lang gekoesterde wens om samen een prentenboek te schrijven en te illustreren is nu een feit.

Het boek getiteld: ‘Mika & Filou op zoek naar vuurvliegjes‘, gaat over een muisje en een vuurvliegje. De lieve tekeningen in warme kleuren vertellen het verhaal van Mika en Filou. Zij ontwikkelen een mooie vriendschap waarin blijkt dat het niet uitmaakt hoe je eruitziet en of je op elkaar lijkt, maar dat het belangrijker is wat je voor elkaar betekent. In dit boek en in alle illustraties die zij maken, laten Annika en Myrthe zich graag inspireren door dieren, de natuur en sprookjes.

In het weekend van 10 en 11 september is hun prentenboek te koop op de culturele markt van Summer Park Sessions in Velserbeek. In hun kraam signeren zij het prentenboek en zijn er diverse artikelen te vinden zoals etuitjes, linnen tassen, posters, kaarten, bedrukt met illustraties uit het boekje en andere schattige, sprookjesachtige illustraties.

Kun je niet langskomen? Bezoek dan hun website twinkelart.nl en ontdek hun producten in de webshop. Ook zijn ze in december te vinden op de Kerstmarkt in Haarlem.