Dode in IJmuidense woning blijkt een vrouw, politie deed hele nacht onderzoek

Dode in IJmuidense woning blijkt een vrouw, politie deed hele nacht onderzoek

In de IJsselstraat in IJmuiden is gisteravond rond 22:15 uur onder verdachte omstandigheden een overleden vrouw aangetroffen. De politie vermoedt dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. Het huis is verzegeld en de 34-jarige bewoner is opgepakt.

Volgens buurtbewoners is aan het begin van de avond een arrestatieteam de woning binnengevallen. Ook zouden er vuurwapens of voorwerpen die daar op lijken uit het huis tevoorschijn zijn gekomen. Pas daarna is de overledene aangetroffen.

Het is niet bekend of de politie er voor binnenkomst van op de hoogte was dat zich een dode in de woning bevond. Buurtbewoners laten weten dat er tot diep in de nacht onderzoek is gedaan. Ze zijn geschokt door het nieuws. De IJsselstraat is een rustige straat. De bewoner zou werkzaam zijn op de binnenvaart en dus vaak van huis zijn. De buren zeggen weinig contact te hebben met hem.

Tekst: NHNieuws.nl