Wat gebeurt er in de Velsen Valley tijdens de festivals

Wat gebeurt er in de Velsen Valley tijdens de festivals
©Jos Kelbling

Ondanks de regen wisten de omwonenden sponsors en andere genodigden woensdagavond de weg te vinden naar de Velsen Valley in Spaarnwoude. Ze werden daar over het festivalterrein rondgeleid tijdens het eerste exclusieve feestje de Velsen Village Valley Sessions, dat werd aangeboden door de organisatie van Latin Village, Dance & Dutch Valley en Summer Park Sessions. De genodigden kregen uitleg over wat er allemaal komt kijken voor het organiseren van de festivals.

Na twee jaar mag er weer gefeest worden op het beroemde festivalterrein. Afgelopen weekend kwamen tienduizenden festivalgangers naar Dance & Dutch Valley en komend weekend gaat de toegang open voor bezoekers aan Latin Village.

Na de rondleiding over het terrein werd het feestje afgesloten in de tent met optredens van Dj’s, percussie en de solisten van de Summer Park Sessions, die met de  live band het aanwezige publiek een voorproefje gaf van wat er in het weekend van 9,10 en 11 september plaatsvindt in het Park Velserbeek.