Dance- en Dutch Valley terug van weggeweest.

Dance- en Dutch Valley terug van weggeweest.
Velsen Valley ©RTV Seaport

In de Velsen Valley in Spaarnwoude gaan de speakers dit weekend weer open tijdens de dans- en muziekfestivals Dance- en Dutch Valley.  Na drie jaar corona-afwezigheid zijn beiden terug op hun vertrouwde locatie.  

Zaterdag 13 augustus komen de bezoekers voor Dance Valley, dat een grote variëteit biedt aan elektronische muziek en daarmee aan veel internationale artiesten. Er is voor elk wat wils van House tot Techno en van Trance tot Hardstyle.

Op zondag staan voor de tiende keer meer dan 100 Nederlandse topartiesten klaar om tijdens Dutch Valley de podia te betreden.  Op het programma staan onder andere optredens van Jan Smit, Frans Duijts en Tino Martin maar ook Anouk, Snelle & de Lieve Jongens Band en Rolf Sanchez zijn van de partij.

De weersverwachting ziet er veelbelovend uit. De organisator UDC heeft zich op de warmte voorbereid. Zo is zoals altijd gratis tapwater bij de toiletten en zijn er dit jaar ook op andere plekken gratis waterpunten. Op het terrein staan drie grote tenten waar festivalgangers overdekt kunnen staan. Verder worden er mobiele smeerteams ingezet om bezoekers te voorzien van een zonnebrandmiddel.

Voor meer info over Dance- en Dutch Valley kunt u terecht op hun respectieve site terecht: https://www.dancevalley.com/ en https://www.dutchvalleyfestival.nl/