Santpoort Mediteert: “Houd je hoofd koel, je hart warm en je handen bezig.”

Santpoort Mediteert: “Houd je hoofd koel, je hart warm en je handen bezig.”

Ben je tijdens de eerste dagen van deze hectische week ook toe aan rustige geest, stilte en een moment van bezinning? Even “op adem komen”? Dan ben je dinsdagochtend van harte welkom in de Naaldkerk tijdens het ‘Santpoort Mediteert’.

Ook dit jaar is er tijdens het Dorpsfeest Santpoort op dinsdag 2 augustus vanaf 10:00 weer het kalmerende ‘Santpoort Mediteert’. José Rustemeijer, Nanda Ramakers, Jeannette Meijer en Louise Snoek nodigen je van harte uit in de Naaldkerk voor een ochtend met muziek en inspirerende teksten: Een moment van bezinning en nieuwe inspiratie. Het thema van deze keer is: ‘Houd je hoofd koel, je hart warm en je handen bezig’. Ook Mark Metselaar zal een bijdrage leveren in de vorm van een  geleide-meditatie en diep ontspannende ademhaling. Adem je hoofd leeg en je hart vol.

Planning:

  • 10:00 uur Meditatieve muziek en inspirerende teksten
  • 10:30 uur Ontspannende ademhalingstechnieken en geleide meditatie
  • 11:00 uur Samenzijn, waarbij je o.a. een kaars voor iemand kunt opsteken.

Locatie: De Naaldkerk, Frans Netscherlaan 12, 2071 AZ Santpoort-Noord

Deelname is gratis. Informatie en/of aanmelden: Mark Metselaar, 06-25532066