Lokale imkers delen hun bijenkennis dit weekend

Lokale imkers delen hun bijenkennis dit weekend
© Aangeleverd

Aanstaand weekend houdt de lokale bijenvereniging open imkerijdagen. Bezoekers zijn op twee locaties welkom om meer te leren over bijen en imkers. Op zaterdag 9 juli bij Boerderij Westerhoeve, op zondag zijn ze te vinden bij Boerderij Zorgvrij.

Op zaterdag is de vereniging van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig bij Boerderij Westerhoeve Middenduinerweg 80, 2082 LD Santpoort-Zuid. Bezoekers kunnen lokale honing kopen, voorlichting krijgen, en kijkje nemen in een observatiekast met een echt bijenvolk. Op zondag 10 juli van 10.00 tot 15.00 uur is de kraam te vinden ze bij Boerderij Zorgvrij Genieweg 50, 1981 LN Velsen Zuid.

Meer informatie over de lokale bijenvereniging vind je op velsen.bijenhouders.nl.