Telstar brengt met nieuw uitshirt ode aan staal

Telstar brengt met nieuw uitshirt ode aan staal
© Telstar

Bericht door mediapartner NH Nieuws

Telstar heeft vandaag zijn nieuwe uitshirt voor het seizoen 2022/23 gepresenteerd. De Witte Leeuwen  gaan hun uitwedstrijden spelen in een donkergrijs shirt met traanplaatstructuur. De eerstedivisionist uit Velsen-Zuid heeft zich laten inspireren door de verbondenheid met Tata Steel en met de regio. 

Volgens algemeen directeur Pieter de Waard van Telstar is het nieuwe shirt een steun in de rug voor de werknemers van Tata Steel.” De wereld heeft schoon dan wel ‘groen’ staal in een schone omgeving nodig, Tata Steel kan dat maken. Wij erkennen met ons nieuwe uitshirt de mensen die een bijdrage aan die transformatie leveren. Ze verdienen een steun in de rug.”

Nieuw seizoen
Telstar is op dit moment volop bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Mike Snoei won dinsdagavond met 2-0 een oefenwedstrijd van FC Lisse. Aanstaande zaterdag staat het volgende duel op het programma. Willem II is dan in Loon op Zand de tegenstander.

Het nieuwe seizoen in de eerste divisie begint voor Telstar op maandag 8 augustus met een uitwedstrijd tegen Jong Ajax.