Kunstroute Velsen tijdens Pinksterweekend

Kunstroute Velsen tijdens Pinksterweekend

Dit Pinksterweekend is het zover; de eerste Velsense Kunstroute! De eerste Kunstroute wordt georganiseerd door sichting Beeldend Kunstenaars Velsen, en heeft als doel de beeldende kunst in de regio een nieuwe impuls te geven. Vanaf 4 juni tot en met 6 juni zijn tussen 12.00 en 17.00 uur de deuren geopend van verschillende kunstenaars.

Zoek je een kunstwerk voor thuis, een kunstenaar die jouw leerlingen kan inspireren of wil je advies over de vormgeving van een nieuwe huisstijl? Velsen heeft het allemaal in huis! Via de eerste Kunstroute in Velsen openen verscheidenen artiesten hun deuren. De route bevat beeldhouwers, fotografen, schilders, keramisten, textielkunstenaars.

Doel van de stichting Beeldend Kunstenaars Velsen is om het kunstaanbod tijdens twee grote manifestaties aan het publiek te presenteren. In het voorjaar doen ze dat via de nieuwe Kunstroute, in het najaar met de Kunstlijn Velsen. Tijdens deze manifestaties presenteren de kunstenaars hun werk en kunt u in gesprek treden tijdens een bezoek aan hun ateliers.

Vanaf zaterdag 4 juni presenteren de kunstenaars hun werk voor het eerst. Via beeldendkunstenaarsvelsen.nl stellen de deelnemende kunstenaars zich voor. De locaties zijn geopend tussen 12.00 en 17.00 uur en toegang is gratis.